Rousk, rousk.. maistoimpa tässä taannoin...hmm..jotain sientä ja toistakin sellaista. Säikytimpäs mamin!!! =D Ja sit se kostoksi nyppii ne mun suustani pois! Epistä.. Harmi kun vielä oon niin pieni.. en saa edes tehdä tuttavuutta kavereihin. Mami sanoo, että pitää ensin rokottaa. Mitähän se semmoinen on? No siitä viis, sen ehtii myöhemminkin miettimään. Ulkona on kuitenkin kivaa. Siellä on kaikkia varpuja mitä repiä maasta, ja vähän maistaakin vois. Sitten siellä on kamalan pelottavia ääniä, isi sanoi sen olevan tikka.

Osaan tulla luokse, jos olen sillä tuulella. *virn, sen mitä koira osaa virnistää* Istuakin osaan jo niin nätisti pyynnöstä, mutta noi ihmiset höpöttää jotain outoo ja nappaa etutassusta kiinni ja antaa namin. Kyllä se mulle sopii, mutta miksi? Rappusiin en mene *ylpeä itsestään*, en ainakaan alakerrassa, ylhäällä en ole "päässyt" vielä testaamaankaan.

Maailman parhaat nukkumapaikat ovat kylppärin lattia (lattialämmitys ja kissojen ruoka & vesikipot vieressä) ja eteisessä patterin poistoputken vieressä, sekä öisin tietty sängyn alla. Ja parasta ruokaa on ehkä jauheliha ja ne kissojen naksut.